Peraduan Teka Harga Hamper & Jumlah Duit Raya

17 Julai 2016 | Ahad

Peraduan Teka Harga Hamper dan Jumlah Duit Raya merupakan peraduan yang pertama kalinya dilakukan secara online dan offline. Bermaksud peserta boleh terus datang ke PI1M Masjid Baru untuk meneka (offline) atau pun menggunakan aplikasi facebook, whatsapp mahupun teks pesanan ringkas (online) yang telah dinyatakan. Berikut adalah syarat yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan PI1M :

SYARAT PENYERTAAN

• Terbuka kepada semua penduduk Kg. Masjid Baru / Gubah / kawasan berhampiran.
    • Like Facebook Pusat Internet 1 Malaysia Kg Masjid Baru, (www.facebook.com/PI1MMasjidBaru)
    • Hantarkan jawapan <nama> jarak <no ic> jarak <no telefon> jarak <sebut harga RM> ke 016-2384726
    • Peserta juga boleh terus datang ke PI1M untuk menyertai pertandingan.
    • Setiap peserta hanya dibenarkan sekali sahaja untuk meneka.
    • Pemilihan pemenang adalah muktamad, dan tertakluk kepada Terma & Syarat.
    • Tarikh tutup penyertaan 31 JULAI 2016.

Berikut adalah gambar sepanjang aktiviti ini dijalankan :

JUMLAH SEBENAR :

HARGA HAMPER = RM 41.85

DUIT RAYA = RM 33.25

Pemenang bagi Teka Harga Hamper ::: NUR LUQMAN HAKIM BIN NORZAINI - (RM40.00)

Pemenang bati Teka Jumlah Duit Raya ::: NUR LUTFI HAZIQ BIN NORZAINI - (RM30.26)